Day

  • DAY 1
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 08:30 - 09:00 | 30 mins

    Welcoming Coffee and Registration  

  • 09:00 - 09:15

    Welcoming Address and Industry Overview  

  • 09:15 - 10:00 | 45 mins

    Pay TV CTOS’ strategic insights  

    • Future role of STB
    • OTT for connected screens
    • Integration of external content
    • Carrier billing and advanced UX

     

    Moderated by : Julia Sieger – Journalist – France24

  • 10:00 - 10:20 | 20 mins

    One to One Session- Joyn  

    Moderated by : Karsten Kastelan – Journalist & Consultant

     

  • 10:20 - 10:40 | 20 mins

    One to One Session- DPLAY  

  • 10:40 - 11:10 | 30 mins

    Coffee Break  

    Sponsored by: ATEME

  • 11:10 - 11:40 | 30 mins

    TV broadcasters: Thinking big in a small market  

    • What are the growth drivers for Free-to-air broadcasters?
    • Approach in terms of content selection, production and distribution diversification.
    • Free-to-air broadcasters going OTT: What strategies?
    • Advertising and monetization strategies

     

    Moderated by : Karsten Kastelan – Journalist & Consultant

  • 11:40 - 12:25 | 45 mins

    From Free to Pay: OTT strategies of broadcasters  

    • Routes to OTT: new challenges
    • Impact on content integration
    • Case study: European broadcasters going D2C OTT 

     

    Moderated by : Krestin Harrington – Public Speaker, Moderator & Journalist – Deutsche Welle

  • 12:25 - 13:25 | 60 mins

    Networking Lunch  

    Sponsored by: SeaChange

  • 12:25 - 13:25 | 60 mins

    VIP Lunch (Upon Invitation)  

    Sponsored by: Sportradar

  • 13:25 - 14:10 | 45 mins

    Pay TV operators OTT D2C strategies  

    • What are the approaches for operators going OTT D2C?
    • What are the content strategy? 
    • How to protect access? 
    • Connected TV strategy

     

    Moderated by : Julia Sieger – Journalist – France24

  • 14:10 - 14:30 | 20 mins

    One to One Session: Amazon Web Services  

  • 14:30 - 15:15 | 45 mins

    Wholesale fiber : a new opportunity for ISPs and content providers?  

    • Wholesale fiber operators covering millions of households: state of the market
    • New entrants disrupting the market with minimal CAPEX
    • Impact of FTTH on content delivery: what opportunities?
  • 15:15 - 15:45 | 30 mins

    Coffee Break  

  • 15:45 - 16:30 | 45 mins

    Pay TV operator : The future as aggregator?  

    • Should operators position themselves as the ultimate integrators of all linear and non linear content ? 
    • Opportunities and challenges
    • impact of this strategy on innovation

     

    Moderated by: Anette Schaefer – Managing Director – BIG Picture

  • 16:30 - 17:00 | 30 mins

    Newspapers : Putting a big bet on video?  

    • Newspapers are producing more and more videos, how to integrate it to the overall strategy?
    • Competing with other players in the online video space
    • Current result, trends and challenges

     

    Moderated by: Catarina Zanner – Moderator – RBB

  • 17:00 - 17:45 | 45 mins

    Sports going OTT: Golden rules to consider  

    • Insights on the specific issues related to providing sport for an OTT audience
    • Technical challenges, specific UX and the  importance of highlights
    • How to keep subscribers engaged online?

     

    Moderated by : Krestin Harrington – Public Speaker, Moderator & Journalist – Deutsche Welle

  • 18:00

    Networking Cocktail