Day

  • DAY 2
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 08:30 - 09:00 | 30 mins

    Welcoming Coffee & Registration  

  • 09:00 - 09:10 | 10 mins

    Welcoming Address  

  • 09:15 - 10:00 | 45 mins

    CEE Pay TV Strategic Insights  

    • Customer demand evolution and bundle strategies
    • Role of fiber and fixed-mobile convergence
    • Technology and content evolution

     

    Moderated by : Julia Sieger – Journalist – France24

  • 10:00 - 10:45 | 45 mins

    Strategic evolution in TV broadcasting  

    • New advertising offers 
    • Competition with own content suppliers going OTT
    • Pay OTT monetization
    • Targeting young generations

     

    Moderated by : Nathalie Lethbridge – Founder & Managing Director – Atonik Digital

  • 10:45 - 11:15 | 30 mins

    Coffee Break  

    Sponsored by: Media Distillery

     

  • 11:15 - 12:00 | 45 mins

    Addressable TV advertising : A new opportunity for Pay TV operators & broadcasters  

    • How can a Pay TV operator create an addressable advertising offer?
    • Technical and regulatory challenges
    • What new business opportunities


    Moderated by
     : Monique van Dusseldorp – Moderator & Curator – Van Dusseldorp

  • 12:00 - 12:45 | 45 mins

    Innovation in Content Discovery  

    • Change in consumer content consumption habits
    • Use of advanced user experience by SVOD giants
    • How can operators meet their customer expectations with often less resources?

     

    Moderated by : Krestin Harrington – Public Speaker, Moderator & Journalist – Deutsche Welle

  • 12:45 - 13:45 | 60 mins

    Networking Lunch  

    Sponsored by: U.S Agency for Global Media

  • 12:45 - 13:45 | 60 mins

    VIP Lunch (Upon Invitation)  

    Sponsored by: Synamedia

  • 13:45 - 14:30 | 45 mins

    Audience measurement in the age of OTT  

    • Is audience measurement measuring enough today? 
    • Integration of third party data: multi screens 
    • OTT & Gaming measurement

     

    Moderated by : Karsten Kastelan – Journalist & Consultant

  • 14:30 - 14:45 | 15 mins

    Presentation: Amazon Alexa  

  • 14:45 - 15:30 | 45 mins

    Smart Home : an opportunity for operators?  

    • Opportunities for operators to enter the IoT/ smart home market
    • Competition or cooperation with GAFA?
    • Role of operators

    Moderated by : Monique van Dusseldorp – Moderator & Curator – Van Dusseldorp

  • 15:30 - 16:00 | 30 mins

    Coffee Break  

    Sponsored by: You.i TV

  • 16:00 - 16:45 | 45 mins

    Connected TV : what are the challenges for content providers?  

    • Smart TV platforms proposals 
    • How are OTT players addressing the fragmented Smart TV market?
    • Challenges and solutions


    Moderated by
     : Monique van Dusseldorp – Moderator & Curator – Van Dusseldorp

  • 16:45 - 17:05 | 20 mins

    ONE TO ONE SESSION- Hopster  

    Moderated by: Shana Rafter – Events Manager EMEA – Dataxis

  • 18:00

    Networking Cocktail