Day

  • DAY 3
  • Networking Activities
  • One-to-One Sessions
  • Panel Discussions
  • Others

  • 08:30 - 09:00 | 30 mins

    Welcoming Coffee and Registration  

  • 09:00 - 09:10 | 10 mins

    Industry Overview  

  • 09:10 - 09:55 | 45 mins

    Mobile operators going into TV and Pay TV going mobile  

    • Mobile operators’ strategies to go into TV 
    • D2C OTT approach
    • Launch of fixed line business and mergers
  • 09:55 - 10:15 | 20 mins

    ONE TO ONE SESSION  

  • 10:15 - 11:00 | 45 mins

    Pure players for the young generations  

    • Get Insights on strategy of new players 
    • Approaches on content and format 
    • Role of social media

     

    Moderated by : Karsten Kastelan – Journalist & Consultant

  • 11:00 - 11:30 | 30 mins

    Coffee Break  

  • 11:30 - 12:10 | 40 mins

    Special Focus Russia & Ukraine: Pay TV & OTT Market  

    • What are the strategies of operators in a saturating market?
    • How are operators reacting to the arrival of OTT offer?
    • Introduction of new services to increase ARPU
    • What are the key trends for the Russian & Ukrainian markets and OTT expansion?

     

    Moderated by : Karsten Kastelan – Journalist & Consultant

  • 12:10 - 12:30 | 20 mins

    One to One Session- 7Sports-ProSiebenSat.1 Group  

    Moderated by : Krestin Harrington – Public Speaker, Moderator & Journalist – Deutsche Welle

  • 12:30 - 13:30 | 60 mins

    Networking Lunch  

    Sponsored by: Vimond

  • 13:30 - 14:15 | 45 mins

    Pay TV operators : how to innovate with constraints?  

    • State of medium sized operators
    • Low ARPU markets and other constraints
    • What are the dynamics and challenges of innovation?

     

    Moderated by: Anette Schaefer – Managing Director – BIG Picture

  • 14:15 - 14:45 | 30 mins

    Next Generation OTT TV advertising  

    • How can FTA address targeted audiences via innovative solutions?
    • Hbbtv, local and regional TV ad-insertion
    • Online targeted advertising
  • 14:45 - 15:05 | 20 mins

    Coffee Break  

  • 15:05 - 15:35 | 30 mins

    Digital Video in Europe: what’s the next strategies?  

    • Transformation of VOD business models
    • How to become successful: more originals, more co-productions, SVOD presence…?
    • VOD user experience & audience habits: user experience for best content discovery

     

    Moderated by : Nathalie Lethbridge – Founder & Managing Director – Atonik Digital

  • 15:35 - 16:15 | 40 mins

    Focus Turkey: TV and OTT market evolution  

    • Market evolution and challenges
    • How Turkish content is paving its way to Europe?
    • Viable OTT platform for the European diaspora

     

    Moderated by : Karsten Kastelan – Journalist & Consultant

  • 16:15 - 16:30 | 15 mins

    Closing remark & Vote of thanks